ЗА НАС

Фирма Пробленд ООД е основана през 1990 г. със седалище в гр. Шумен. От своето създаване до днес дружеството придобива дългогодишен опит в производството на пакетираща техника, нестандартно оборудване и опаковане на продукти предназначени за сегмент ХОРЕКА.

Разполагаме с необходимия кадрови и технически потенциал, позволяващ висока производителност и качество на продукцията. При нас се опаковат в пакетчета тип „стик” и „саше”:

  • Бяла и кафява нерафинирана захар
  • Пчелен мед
  • Суха сметана
  • Нискоенергиен подсладител
  • Стевия
  • Индивидуално опакована бисквитка и други продукти

Фирмата е регистрирана по Закона за храните. Разполага с цех за топлинна обработка на пчелен мед, сертифициран от ЕС с BG № 2715003 EO. Седемте високопроизводителни машини от най-ново поколение осигуряват прецизно центрирано изобразяване върху пакетчето. Производственият процес е под независим електронен мониторинг, извършван от следяща производството DPC система, което гарантира обективна проследяемост на готовия продукт и подобрена интеграция с внедрената НАССР система. Добрите производствени практики периодично се одитират и сертифицират от независима международна компания Bureau Veritas. Резултатите от последния проведен одит са качени на сайта на Sedex SMETA.

Продуктите опаковани от нашата фирма се изнасят успешно в много от страните на Европейският Съюз. Повече от 12 години изработваме ХОРЕКА продукти за Нестле България, Nestle Гърция, Nestle Белгия, Nestle Румъния,Балкам груп, Spetema koffe. Опаковаме продукти за авиокомпаниите в България и в Гърция, както и за известни марки кафе като Bristot.Covim.Vescovi Davidoff, Tchibo,Кимбо и много други. В дългогодишно партньорство сме с най-големият български производител на захар Захарни заводи Г. Оряховица. Ексклузивно опаковаме за тях захар под марката Сладея. Наши клиенти са МЕТРО, БИЛЛА, Carrefour и много партньори в направлението ХОРЕКА.

 

 

ВИДЕО